Měření před a po broušení

Tak abychom mohli vůbec svoji práci předat, musíme vědět co děláme. 
To bez precizního měření nelze. Příklady použití:

Čalo trapézového HM zubu. Zde je kromě precizního povrchu a ostré hrany důležité i centrování sražení.

HM_celo

Bok HM zubu před ostřením. Zde je zřejmé opotřebení a nutnost vícenásobného ostření. To běžným okem nezjistíme. Pak je samozřejmě kvalita ostření i životnost kotouče srovnatelná s novým kotoučem.

HM_bok

TCT kotouče se běžně neostří, jsou jednorázové. U nás je ale umíme jak změřit, tak i naostřit.

TCT_bok

Bok HSS zubu. Zde je vidět tvar a úhly zubu. Různé provedení je vhodné na různé materiály. Naše zkušenosti nám umožňují nezkoušet, ale rovnou nabídnout ideální provedení.

HSS_bok

Čelo HSS zubu. Zde je vidět lamač třísky, jeho hloubka, umístění a přesazení jednotlivých drážek.

HSS_celo

Pokud máte jakékoliv nejasnosti, dejte nám vědět. Změříme Vám Vaše kotouče a připravíme potřebné fotky z měření.